информации

Ермиони Соби на обалата Врахос-Луцас. Плажата Врахос-Луцас е со должина од 6 километри, со ситен песок и бистра вода со единсвена синозелена боја. Предизвикува и ги повикува сите посетители. Се наоѓа на 30 км од Превеза и е одалечено 40 км од Парга. Лоцирано е 56 км од пристаништето во Игуменица и на 35 км […]

Read More »